Ima li neko programe za web dizajn ili video tutorijale za rad u Dreamweaveru CS 3,Flash CS 3,Photoshop CS 3 i CSS?Ja imam nesto,ali mi je to nedovoljno.
Hvala,evo bas skidam.Ja imam nesto tutorijala u pdf za CSS,a treba mi pocetnicki za Photoshop.Rad sa lejerima i te stvari.Priprema slika za web,pravljenje efekata na slikama,sa tekstom a sve to mogu posle primeniti u web dizajnu.Ako ti treba nesto od onoga sto imam,reci.
Nisam nista veliko jer sam nedavno poceo sa web dizajnom.Naucio sam HTML kod i sad trazim nesto slicno za CSS.Nasao sam na http://www.webzone.com odlicnu skolu za HTML i to na srpskom.Mucim se u CSS kako da napravim "ronded corner",to mi sad treba.Imam Adobe Master Colection CS3 pa vijam tutorijale za Flash.Napravio sam 2 sajta,ali to je prilicno skromno i zadovoljan sam za pocetak.Ali hocu napred.
Nedavno sam prijateljici radio nesto u html-u. Imala je zadatak da napravi neke gluposti pa sam joj pomogao mada ni sam nisam znao kako se radi.
Bar sam u neku ruku shvatio html. Imala je i zadatak u frontpage tako da sam se i njime malo igrao. Uglavnom, dobila je 10. Bolje da sam isao studirati...