Laki CS serv.?

Sve u vezi CS-a

Moderators: RaNe, Sofeltis, Moderatori

Re: Laki CS serv.?

Postby boki_ns » Mon Jan 04, 2010 7:45 pm

Server radi, sad sam probao.
Izadji i bori se!
boki_ns
administrator
administrator

Counter-Strike 1.6 Server

Postby ShoneX » Tue Feb 09, 2010 6:51 pm

e ovako postoji li sansa da se server vrati ??? mislim stvarno ovaj net nije ni malo pouzdan za druge servere to jest na svakom popijem kick zbog pinga.... pa bar da se vrati server ... hakeri vishe nece biti problem nadam se ... jednostavno da se organizje 3-4 admina dobrovoljca koji igraju po 2-3 sata na dan ... hvala unapred :blackeye: :geek:
ShoneX
Desetar
Desetar

Re: Counter-Strike 1.6 Server

Postby laki » Wed Feb 10, 2010 1:07 am

ShoneX wrote:e ovako postoji li sansa da se server vrati ??? mislim stvarno ovaj net nije ni malo pouzdan za druge servere to jest na svakom popijem kick zbog pinga.... pa bar da se vrati server ... hakeri vishe nece biti problem nadam se ... jednostavno da se organizje 3-4 admina dobrovoljca koji igraju po 2-3 sata na dan ... hvala unapred :blackeye: :geek:

:) kako to lepo zvuci .. dobili kick zbog pinga .. a 90% je najverovatnije dobilo trajni ban na svim svetskim serverima zbog teskog hakovanja i psovanja.

Izvinjavam se onima koji spadaju u postenih 10%

Od servera naravno nema nista - nije to za nas i nece ni biti dok ponovo nedodjemo do situacije da imamo bar 90% postenih igraca ... bojim se da to nece biti skoro. Cekamo da izrastu nove neiskvarene generacije.

Ako neverujete evo imam predlog - ja cu dati server (racunar na mrezi 24/7 pod linux-om) naravno pod uslovom da nebude javni tj da nebude na internetu a vi ga sredite kako vama odgovara. Jednom prilikom neko mi je ponudio da mi namesti "odlican CS server" ... neka se javi ko to ume i server ce biti online ... ja licno necu vise da vodim racuna o tome i da se raspravljam sa hakerima.
lakinetwork.com administrator
laki
ADMIN
ADMIN

Postby ShoneX » Wed Feb 10, 2010 3:13 pm

pa ovako dobar predlog ... sto se tice hakera uvek ih je bilo i bice ih ... al i za njih postoje mere predustroznosti nisu oni ne savladivi... nadam se da ce neko biti dobre volje da obnovi server a ja mogu ponuditi samo punu podrsku i 4-5 sati kontrle nad hakerima :geek: i da sto se tice banova na drugim serverima uglavnom dobijam na 15 min zbog loseg pinga da ne bude zabune :geek: .... ajde ljudi da se opet organizujemo bilo je nas bar 20-ak koji su posteno igrali valjda xD
ShoneX
Desetar
Desetar

Postby boki_ns » Thu Feb 11, 2010 6:03 pm

laki wrote:Jednom prilikom neko mi je ponudio da mi namesti "odlican CS server" ... neka se javi ko to ume i server ce biti online ...

3D.4kG|mali sale wrote:Posto Laki,nema nameru da popravi svoj server ( pri tome smo mu Nemanja i Ja iz Kaca ponudili besplatno da mu dignemo GunGame , DeadMatch i da mu sredimo Public )
[/quote]

Pronasao sam taj post...

A'e ako skupim slobodnog vremena pokusacu ja nesto, ali ne obecavam.
Izadji i bori se!
boki_ns
administrator
administrator

Postby laki » Sat Feb 13, 2010 12:07 am

Startovani serveri http://laki.net/cs16info.asp

Pokusajte da igrate posteno i imacete server.
lakinetwork.com administrator
laki
ADMIN
ADMIN

Postby Vox » Sat Feb 13, 2010 12:22 am

Pozdravljam budjenje mreze, steta sto sam zbog obaveza na fakultetu kuci samo po neki vikend ali ne mari, pratim sta se desava makar i vikendom.
Realno proveo sam dosta vremena uz lokalne servere, kako CS tako i w0w i pomalo mi ne dostaju, ne toliko zbog igara nego zbog ljudi, ma kolko bilo varanja i zapucavanja sve je to decije...
Mnogo nas je odraslo uz ovu mrezu i mogu reci da mi je zao sto vidim ovakvo stanje, forum je zamro vec 2 godine, povremeno po neko ostavi koji post i to je to, CS server iskljucen w0w je tu ali nema vise skim da se igra, a cujem da nije ni nalik serverima na kojim sam ja igrao, a i blizzard je unistio igru ovom expanzijom.
Shvatam da stize buducnost i kod nas, adsl uzima maha i u selima vojvodine, sve je manje korisnika ali mislim da ova mreza i dalje ima mnogo stosta da ponudi, ili je bar imala...
Nadam se da ce Laki.net povratiti staru slavu i ponovo privuci neke stare korisnike, a nadam se i nove, ko je za CS tu sam do utorka a onda novi semestar :banghead:
pozdrav ekipa, nadam se da ovo cita iko :P
Close your eyes and Feel The Power!!!
[url=http://w0w.magelo.com/profile/158623][img]http://w0w.sig.magelo.com/158623.png[/img][/url]
Vox
Stariji Vodnik
Stariji Vodnik

Postby boki_ns » Tue Feb 16, 2010 8:04 pm

Da pokusamo organizovati neki turnir na Laki serveru?
Izadji i bori se!
boki_ns
administrator
administrator

Postby ShoneX » Wed Feb 17, 2010 7:21 am

boki_ns wrote:Da pokusamo organizovati neki turnir na Laki serveru?

ja se slazem skupicu ja moju ekipu iz sajkasa .... nadjite i vi neke ljude pa cemo se podeliti .... :geek:

ali da bi bilo zanimljivije moramo organizovati i neke nagrade u fazonu prvo mesto tolet papir za celu ekipu xD :geek:
ShoneX
Desetar
Desetar

Postby Vox » Fri Feb 19, 2010 7:40 pm

sve dok je vikendom ja sam za....
Close your eyes and Feel The Power!!!
[url=http://w0w.magelo.com/profile/158623][img]http://w0w.sig.magelo.com/158623.png[/img][/url]
Vox
Stariji Vodnik
Stariji Vodnik

Postby boki_ns » Wed Mar 10, 2010 12:09 pm

Da pokusamo onda sad za vikend, recimo oko 18h? Okupimo se sto vise, ako moze napravimo timove i raspali. Ajde dajte neke ideje kako bi to moglo da se realizuje sa vise ekipa.
Izadji i bori se!
boki_ns
administrator
administrator

Postby Arpad » Thu Mar 11, 2010 2:32 am

oho pa to neka igra na laki cs ? :happy7:

ajde prvo realno da sagledamo situaciju...treba nam od prilike br. igracha koji bi igrali (radi rasporeda 3v3 ili 5v5...sve zavisi od broja uchesnika)

posle toga napraviti topic o timovima i vremenu igranja...posle igre da se okache score table i da se kasnije moze proglasiti igrach "turnira" :blackeye:

bilo bi dobro da se malo zezamo :thumbleft:
75% Of My Life Is Techno Music...
Arpad
Mladji Vodnik
Mladji Vodnik

Previous

Return to CS klanovi i polemika